fraîche melon

utorok 31. marca 2015


Design, ktorý nadchne všetkých milovníkov leta. A nielen ich. 

Fraîche melon, znamená v preklade z francúzštiny čerstvý melón, správne by to malo byť frais, keďže melón je mužského rodu, ale je to takto naschvál. Viac sa mi páči tvar fraîche, a keďže je toto designová rubrika, záleží viac na vzhľade. Navyše mi to tak aj viac sedí.

Vhodný na každé ročné obdobie, pretože prináša čitateľom bezchybný svieži zážitok. S úžasným obsahom sa takýto blog môže tešiť nevídanej návštevnosti.

Je potvrdené, že ľudia si robia prvý dojem za 7 sekúnd. Ak ich dovtedy nezaujmete designom, na blog sa nevrátia. Preto je také podstatné mať design, ktorý korešponduje s obsahom a je vkusný. 

Šablóna poskytuje plnú úpravu takmer všetkého čo sa na designe nachádza. Môzete si zmeniť fonty, farby či dokonca pozadie. A to jednoduchou formou bez kódov. 

Fraîche melon je plne SEO kompatibilná, pretože je to iba upravená jednoduchá šablóna. Má všetky možnosti, ktoré majú aj ostatné. 

Design a kódovanie je zakázané vydávať za svoje, jedine ak si to kompletne prerobíte. Avšak vtedy mi musíte napísať, buď sem do komentára, na e-mail, alebo na facebookovú stránku. Ak si len zmeníte pozadie či favikonu, neberie sa to ako KOMPLETNÉ prerobenie. 

Zdroj sa nesmie mazať. 

č o  b y  v á s  m o h l o
  z a u j í m a ť 
živo na blogu | kawaii fantôme
cena | zdarma
stiahnuť | tu

o b s a h
kódy
favikona
pozadie
návod

Ak by ste mali akýkoľvek problém s nastavením, napíšte. 

Raia

1 komentár:

 
summer glowing //// creYativitE