Konečne Leto!

nedeľa 19. júna 2016


Rozmýšľam o tom, ako presne by som tento článok začala. "Vitajte" spomínam pri každej publikácii a preto som chcela aspoň jeden príspevok uviesť inak. No, nejako sa to nepodarilo. Takže, vítam vás (opäť) pri dnešnom článku plnom farieb a letnej nálady.

Dnešný svet, doba, nazvime si to ako chceme, nám ponúka množstvo vymožeností. Počítače, technika, kamery, fotoaparáty. Môžeme nimi zachytiť takmer všetko, čo sa vôkol nás odohráva. 

Práve táto skutočnosť láka plno ľudí ku kúpe fotoaparátu, alebo aspoň telefónu s dobrým foťákom. Tento článok pôvodne vôbec nemal byť o tomto... Ale keď niečo také chcete, kúpte si to. Nemá zmysel váhať veľmi dlho. Máte skvelú možnosť zachytávať prírodu, mesto, alebo čokoľvek, po čom Vám srdce zatúži. 


Predstavte si nádherné motýle, pestrofarebné kvety, krásne zelenú trávu... To všetko len čaká na jeden, dva cvaky fotoaparátom. 

Veľmi rada si prezerám fotky blogerov a ich popis k tomu. Niektorí fotia tak úžasne, že ma prekvapuje, prečo nemajú tri milióny sledovateľov na instagrame. (Ale o tom v inom príspevku.) 

Aj keď ste na začiatku zlí, tak sa to postupne iste zlepší. Nikto učený predsa z neba nespadol. A ponechať tieto nájdherné momenty len tak, iba v miznúcich spomienkach je podľa mňa škoda. 

Preto má aj tento blog kategóriu fotografie, kde je toto prvý príspevok. Fotky, ktoré ďalej uvidíte, nepovažujem za najlepšie na svete, dokonca ani len za svoje najlepšie. Podľa mňa však dokonale charakterizujú atmosféru, ktorá k letu patrí. 

Aké by bolo leto bez ovocia?



Fotka uverejnená používateľom radka (@creyativite),






Fotka uverejnená používateľom radka (@creyativite),

21 komentárov:

  1. Pekne fotky :) pozri si môj blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. najviac sa mi pacia tretia a piata :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kvetinky fetiš :DD aj mne sa celkom páčia práve tieto..

      Odstrániť
  3. Nádherné fotky! ♥ Tá s motýlom je vážne úžasná:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada že sa ti páči :) a ďakujem za pochvalu :)

      Odstrániť
  4. Bez mučenia sa priznám, že som nikdy neobľuboval prezeranie fotografií. Ale pokiaľ ide o fotografiu nekonečne nádhernej slovenskej prírody, našich vždy zelených lesov, slečných pasienkov či kultúrnych pamiatok, tak jej prezretie si nikdy nenechám ujsť. Využijem túto príležitosť a dovolím si Vám odporučiť návštevu drevených kostolíkov v okrese Svidník (N. Komárnik, V. Komárnik, Potoky, Ladomírová, atď...), či bývalý baziliánsky kláštor v obci Krásny Brod v okrese Medzilaborce.). Vivat Slovakia !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Naprosto s tebou souhlasím. S dnešními možnostmi by byl takřka hřích jich nevyužít - a všechny ty krásy venku jsou jako stvořené k archivování. Já mám už poněkud starší model fotoaparátu, nicméně nedám na něj dopustit a občasném procházky s foťákem na krku přímo zbožňuju.
    I přesto, co o nich sama tvrdíš, jsou tvé fotky moc hezké. Mě se asi nejvíc líbí ta s motýlem a s třešněmi :)

    Lory Humble

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak.. A dnes fotí dobre v podstate každý smartfón, či lacnejší fotoaparát. Čoraz častejšie chodím na instagram práve kvôli niektorým vážne skvelým fotografiám.
      Tie staršie modely sú niekedy lepšie, než novšie.. Fotenie na film má napríklad úplne iné čaro.
      Ďakujem :)

      Odstrániť

 
summer glowing //// creYativitE